Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Plain är en stor anteckningsbok med mjukt omslag i en ljusgrön färg. Den har blanka sidor och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501125392271

Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Plain är en anteckningsbok som kombinerar en ikonisk design med praktisk funktionalitet. Den har ett mjukt omslag i en iögonfallande citrongrön färg som ger en fräsch och energisk känsla till din skrivupplevelse. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 240 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är vanligtvis runt 70 g/m², vilket gör det tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning och lämpar sig för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger.

Bindning: Den har en pålitlig trådbunden bindning som säkerställer att sidorna ligger platt när boken är öppen, vilket gör det enkelt att skriva och rita över hela sidan. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den också lätt att förvara i en väska eller ryggsäck utan att ta upp för mycket plats eller vara för tung.

Omslag: Det mjuka omslaget är tillverkat av ett högkvalitativt material som inte bara är behagligt att hålla i utan också tåligt nog att stå emot slitage från dagligt bruk. Omslaget har rundade hörn som bidrar till anteckningsbokens eleganta utseende och minskar risken för att hörnen blir tilltufsade.

Extra funktioner: Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Plain inkluderar en inbyggd bokmärkesremsa så att du enkelt kan hitta var du slutade. Den har också en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa anteckningar och dokument. Dessutom kommer den med Moleskines karaktäristiska elastiska stängningsband som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.

Användningsområden: Denna anteckningsbok är idealisk för alla som uppskattar att skriva för hand, oavsett om det är för dagliga anteckningar, journaling, skissande eller som en bullet journal. Den enkla och stilrena designen gör den till en uppskattad följeslagare för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skrivutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *