Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Plain är en stor anteckningsbok med mjukt omslag i färgen hortensia blått och utan linjerade sidor. Den är designad för skrivande, skissande och personlig reflektion.

Artikelnr: 10623502087662391

Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Plain är en anteckningsbok som kombinerar en elegant och funktionell design med en mjuk och flexibel omslagskänsla. Den här modellen har en storlek på 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Omslaget är klätt i en lugnande hydrangeablå färg, vilket ger en sofistikerad och modern känsla. Materialet i omslaget är ett syntetiskt mjukt material som är behagligt att hålla i och tåligt nog för daglig användning. Den mjuka pärmens flexibilitet gör att boken enkelt kan förvaras i en väska eller bäras med utan att ta upp för mycket plats eller bli skadad.

Inuti boken finns 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets kvalitet är hög, vilket gör att det passar för en mängd olika pennor och bläck utan att blöda igenom. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar.

Boken har rundade hörn, vilket bidrar till dess klassiska Moleskine-utseende och minskar risken för att hörnen blir tilltufsade. Den har även ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste sidan.

För att hålla ordning på lösa anteckningar och dokument finns en expanderbar innerficka i kartong och tyg på bokens baksida. Moleskine-logotypen är präglat subtilt på baksidan av omslaget, vilket ger en diskret men igenkännbar branding.

Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Plain är en mångsidig och stilren anteckningsbok som passar för professionellt bruk, kreativa projekt eller personlig journaling. Dess tidlösa design och högkvalitativa material gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter skrivkonsten och personlig organisering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *