Moleskine Classic Soft Cover Large Black Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Black Plain är en stor anteckningsbok med mjukt omslag och oskrivna sidor. Den har en klassisk svart design och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500025871231

Moleskine Classic Soft Cover Large Black Plain är en ikonisk anteckningsbok som kombinerar en minimalistisk och elegant design med praktisk funktionalitet. Den här modellen har ett mjukt, flexibelt omslag i svart som ger en klassisk och tidlös look, samtidigt som det är lätt att bära med sig.

Storleken på denna Moleskine-anteckningsbok är ”Large”, vilket vanligtvis innebär att den mäter cirka 13 x 21 cm, vilket är nära A5-format. Detta ger tillräckligt med utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än väljer att fylla sidorna med, samtidigt som den är kompakt nog att enkelt få plats i en väska eller ryggsäck.

”Plain” i produktens namn indikerar att sidorna inuti är olinjerade. Detta ger användaren maximal frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som föredrar en ren yta för mind mapping, skisser eller frihandsanteckningar.

Anteckningsboken innehåller Moleskines signaturfunktioner, såsom en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används, ett bokmärkesband för att snabbt hitta den senaste sidan, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Moleskine Classic Soft Cover Large Black Plain är en mångsidig anteckningsbok som passar för professionellt bruk, personlig journaling, konstnärliga projekt eller som en daglig följeslagare för att fånga tankar och idéer. Dess diskreta och sofistikerade utseende gör den till en uppskattad gåva eller en elegant tillägg till någons skrivbordsutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *