Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Ruled

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Ruled är en anteckningsbok med mjukt rött omslag och linjerade sidor. Den har en utökad tjocklek för mer skrivutrymme.

Artikelnr: 10623500250373447

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel omslagsvariant. Den här modellen har en iögonfallande röd färg som ger en elegant och distinkt look. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och den har linjerade sidor som passar för både skrivning och noteringar.

Den ”Expanded” i produktnamnet indikerar att denna version har fler sidor än standard Moleskine-anteckningsböcker, med totalt 400 sidor av syrafritt 70 g/m² papper. Detta gör den idealisk för långvariga projekt eller för personer som skriver mycket och ofta behöver mer utrymme än vad som finns i en traditionell anteckningsbok.

Omslaget är tillverkat av ett mjukt och hållbart material som inte bara ger en behaglig känsla utan också gör det enkelt att bära med sig anteckningsboken i en väska eller ryggsäck utan att den tar skada. Den har rundade hörn, vilket är en signaturdetalj för Moleskine, och bidrar till dess sofistikerade utseende samtidigt som det minskar risken för att hörnen blir tilltufsade.

Anteckningsboken har en elastisk stängningsrem som håller sidorna säkert stängda när den inte används, och ett matchande rött tygband som fungerar som bokmärke, så att du snabbt kan hitta var du slutade. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Ruled är en praktisk och stilfull följeslagare för skrivare, studenter, konstnärer och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *