Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Ruled

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag och linjerade sidor. Den har en utökad version med fler sidor än standard Moleskine-böcker och kommer i blått.

Artikelnr: 10623500900823568

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel omslagsvariant. Den här modellen har en distinkt blå färg på omslaget och är utformad för att ge användaren en elegant och professionell upplevelse.

Produkten har följande egenskaper och detaljer:

– Storlek: Anteckningsboken finns i olika storlekar, men en vanlig storlek är Pocket (9 x 14 cm), Large (13 x 21 cm) eller XL (19 x 25 cm).
– Omslag: Mjukt omslag i syntetiskt material med en slät yta som ger en behaglig känsla. Omslaget är flexibelt men hållbart och skyddar sidorna inuti.
– Färg: En djup och rik blå nyans som ger en professionell och stilren look.
– Sidantal: Expanded-versionen har fler sidor än standard Moleskine-anteckningsböcker, vanligtvis runt 400 sidor, vilket ger extra utrymme för längre projekt eller omfattande anteckningar.
– Linjering: Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften organiserad och lättläst.
– Papperskvalitet: Tillverkad med syrafritt papper som är känt för sin hållbarhet och förmåga att motstå gulning över tid. Papprets vikt är vanligtvis runt 70 gsm, vilket är tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning.
– Elastisk stängning: En elastisk bandstängning håller anteckningsboken stängd när den inte används och skyddar sidorna.
– Bokmärkesband: Ett inbyggt bokmärkesband gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan.
– Expanderbar innerficka: En ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för att förvara lösa papper och anteckningar.
– Rundade hörn: Designen inkluderar rundade hörn för att minska risken för att hörnen blir skadade när anteckningsboken bärs runt.
– ”In case of loss”-etikett: På första sidan finns en etikett där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter ifall anteckningsboken skulle komma bort.

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Ruled är en idealisk följeslagare för skrivare, konstnärer, studenter och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *