Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Plain

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag och slät, tomma sidor. Den har en utökad version med fler sidor och kommer i en blå färg.

Artikelnr: 10623501612986916 Kategori:

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Plain är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel omslagsvariant. Den här modellen har en distinkt blå färg på omslaget och är en del av Moleskines Expanded-serie, vilket innebär att den har fler sidor än standardmodellerna.

Produkten har följande egenskaper och detaljer:

– Omslag: Mjukt, flexibelt omslag i en elegant blå nyans, tillverkat i ett slitstarkt material som tål dagligt bruk.
– Storlek: Anteckningsboken finns i olika storlekar, men en vanlig storlek är pocket (9 x 14 cm) eller large (13 x 21 cm).
– Sidantal: Expanded-serien har 400 sidor, vilket är nästan dubbelt så många jämfört med standard Moleskine-anteckningsböcker.
– Papperskvalitet: Sidorna är tillverkade av syrafritt papper med en vikt på 70 g/m², vilket ger en högkvalitativ skrivyta som är lämplig för olika pennor och bläck.
– Layout: Den här modellen har blanka sidor, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.
– Bindning: Trådbunden rygg som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.
– Extra funktioner: Inkluderar en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad, en inbyggd bokmärkesremsa för att enkelt hitta senaste använda sidan, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.
– Användningsområden: Idealisk för journaling, skissande, projektplanering eller som en dagbok.
– Miljömedvetenhet: Moleskine är kända för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor och strävar efter att använda miljövänliga material och processer.

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Plain är en mångsidig och elegant anteckningsbok som passar för professionellt bruk, kreativa projekt eller personlig reflektion. Dess generösa sidantal och högkvalitativa konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare för långvarig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *