Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Ruled

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag och linjerade sidor. Den har en utökad sidantal jämfört med standardversionen och är svart.

Artikelnr: 10623501351699534

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel omslagsvariant. Den här modellen har en svart omslag och är utformad för att vara både hållbar och lätt att bära med sig.

Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8.25 tum), och har 400 linjerade sidor av syrafritt papper. Papprets vikt är anpassad för att förhindra bläckgenomträngning och sidorna är bundna så att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Den utökade versionen av Moleskine Classic Soft Cover innebär att du får nästan dubbelt så många sidor jämfört med standardmodellen, vilket gör den idealisk för personer som skriver mycket och behöver mer utrymme för anteckningar, journaler eller skisser.

Produkten har flera signaturfunktioner som är typiska för Moleskine, inklusive ett elastiskt stängningsband som håller boken ihop, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

Ytan på det mjuka omslaget är slät och behaglig att röra vid, och den svarta färgen ger en klassisk och professionell look. Moleskine-logotypen är präglad diskret på baksidan av omslaget.

Denna Moleskine-anteckningsbok är väl lämpad för professionellt bruk, studier eller personlig journaling och är en uppskattad produkt bland dem som värdesätter kvalitet och design i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *