Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Plain

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag och slät, tomma sidor. Den har en svart omslag och är utökad med fler sidor än standardversionen.

Artikelnr: 10623501889670379 Kategori:

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Plain är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel omslagsvariant. Den här modellen har en svart, mjuk pärm som ger en behaglig känsla och gör den lätt att bära med sig. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och den har en slät, olinjerad yta vilket gör den idealisk för teckningar, skisser eller frihandsanteckningar.

Med 400 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper i 70 g/m², erbjuder denna Moleskine-anteckningsbok gott om utrymme för kreativa projekt eller omfattande anteckningar. Papprets kvalitet säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin styrka och hållbarhet över tid.

Anteckningsboken har avrundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa och ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används. På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa papper och anteckningar. Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Plain har även en ”In case of loss”-etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, vilket ökar chansen att få tillbaka boken om den skulle komma bort.

Denna anteckningsbok är en del av Moleskines Classic Collection och är en uppskattad produkt för skribenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitetsmaterial och snygg design i sin vardagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *