Moleskine Classic Soft Cover Double Layout Large Black

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Double Layout Large Black är en stor anteckningsbok med mjukt omslag och dubbel layout. Den har en klassisk design och är svart.

Artikelnr: 10623501601215328 Kategori:

Moleskine Classic Soft Cover Double Layout Large Black är en sofistikerad och mångsidig anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en flexibel och användarvänlig layout. Den här stora versionen har måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och planering.

Omslaget är tillverkat av ett mjukt, svart syntetmaterial som ger en behaglig känsla och är samtidigt hållbart nog att tåla dagligt bruk. Den mjuka pärmens flexibilitet gör att boken enkelt kan förvaras i en väska eller ryggsäck utan att ta skada.

Inuti boken finns 240 elfenbensfärgade sidor av högkvalitativt, syrafritt papper. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och ge en jämn skrivyta. Den unika double layout-designen innebär att varje uppslag har två olika typer av sidlayouter: den ena sidan är linjerad för ordnad text och den andra är tom för friare anteckningar eller skisser. Detta gör anteckningsboken idealisk för dem som behöver flexibilitet i sin notering och kreativa uttryck.

Anteckningsboken har en rad klassiska Moleskine-funktioner, inklusive ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används, ett tygband som fungerar som bokmärke, samt en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Soft Cover Double Layout Large Black är en elegant och praktisk lösning för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och funktionalitet i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Double Layout Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *