Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Ruled

Beställ nu!

kr349.00

Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Ruled är en stor anteckningsbok med linjerade sidor och en hård omslag i en hydrangeablå färg. Den är designad för skrivning och anteckningar och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500822171589

Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Ruled är en sofistikerad och stilren anteckningsbok som är en del av Moleskines klassiska kollektion. Den har ett hårt omslag klätt i en iögonfallande hortensia-blå färg, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket innebär att den mäter 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller journaling.

Sidor inuti boken är linjerade, vilket gör det enkelt att skriva prydligt och organisera innehållet. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och sidorna behåller sin styrka och integritet över tid. Anteckningsboken innehåller 192 sidor, vilket ger användaren en generös mängd utrymme för långvarig användning.

Moleskine Classic Hard Cover XL har en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det en praktisk expanderbar innerficka på bokens baksida för att förvara lösa papper och anteckningar. En matchande bokmärkesremsa hjälper användaren att snabbt hitta den senaste sidan som användes.

Denna anteckningsbok är perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och design i sin skrivupplevelse. Den är också en populär gåva tack vare sin höga kvalitet och attraktiva utseende. Moleskine är känt för sin hållbarhet och klassiska design, och denna anteckningsbok är inget undantag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *