Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Plain

Beställ nu!

kr349.00

Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Plain är en stor anteckningsbok med hårt omslag i en blå Hortensia-färg. Den har olinjerade sidor och är designad för skrivning, teckning och skissande.

Artikelnr: 10623501011404913

Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Plain är en stor och elegant anteckningsbok som är en del av Moleskines klassiska kollektion. Den har ett hårt omslag klätt i en iögonfallande hortensia-blå färg som ger en lugn och sofistikerad känsla. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket innebär att den mäter 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för skrivande, skisser eller andra kreativa projekt.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och slitstarkt material som skyddar sidorna inuti och håller anteckningsboken intakt även vid frekvent användning eller resor. Den har rundade hörn som bidrar till dess klassiska utseende och gör den bekväm att hantera.

Inuti hittar man 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets kvalitet är hög, vilket gör att det tål bläck och pennor utan att blöda igenom. Sidorna är olinjerade (plain), vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Anteckningsboken har en inbyggd bokmärkesremsa så att du enkelt kan hitta tillbaka till din senaste sida. Den har också en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. På baksidan finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Plain är en praktisk och stilfull följeslagare för alla som uppskattar kvalitet och design i sin skrivupplevelse, oavsett om det är för personliga anteckningar, professionellt bruk eller konstnärliga uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover XL Hydrangea Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *