Moleskine Classic Hard Cover XL Black Ruled

Beställ nu!

kr349.00

Moleskine Classic Hard Cover XL Black Ruled är en stor anteckningsbok med hårda pärmar och linjerade sidor. Den har en klassisk svart design och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500101020279 Kategori:

Moleskine Classic Hard Cover XL Black Ruled är en stor anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk funktionalitet. Den har en hård svart omslag som är både robust och elegant, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är 19 x 25 cm, vilket är större än de traditionella Moleskine-anteckningsböckerna, men fortfarande tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig.

Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och bidrar till att hålla texten organiserad. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor, vilket ger användaren gott om utrymme att arbeta med. Den har även en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste sidan, och en expanderbar innerficka i bakre omslaget ger utrymme för lösa anteckningar och dokument.

Moleskine Classic Hard Cover XL Black Ruled är också utrustad med Moleskines karaktäristiska rundade hörn, vilket bidrar till dess distinkta utseende och minskar risken för att hörnen blir tilltufsade när boken bärs runt.

Denna anteckningsbok är perfekt för studenter, yrkesverksamma, författare och alla som uppskattar en högkvalitativ, pålitlig plats för sina tankar och idéer. Dess klassiska utseende och hållbara konstruktion gör den till en tidlös tillgång för alla som värdesätter skrivandets konst.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover XL Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *