Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Ruled är en fickstor anteckningsbok med linjerade sidor och en hård pärm i färgen myrten-grön. Den har ett elastiskt stängningsband och en inbyggd bokmärkesremsa.

Artikelnr: 10623500587400185

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Ruled är en klassisk anteckningsbok som kombinerar en elegant och funktionell design med hållbarhet. Den har en hård pärm klädd i myrtengrön syntetisk canvas som ger ett sofistikerat och professionellt utseende samtidigt som den skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i fickformat, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Produkten har måtten 9 x 14 cm, vilket gör den kompakt nog att passa i de flesta fickor eller väskor. Inuti finns 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper, vilket är skonsamt för ögonen och ger en lyxig känsla vid skrivning. Sidorna är linjerade, vilket underlättar för användaren att hålla sin skrift ordnad och lättläst.

Anteckningsboken har rundade hörn, en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, och ett praktiskt tygband som fungerar som bokmärke. På bokens insida finns även en expanderbar innerficka i kartong och tyg, perfekt för att förvara lösa anteckningar och kvitton.

Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är sydd med trådbunden bindning, vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen, och bidrar till dess hållbarhet över tid. Den myrtengröna färgen ger en unik och personlig touch, samtidigt som den bibehåller Moleskines tidlösa och minimalistiska estetik.

Denna Moleskine-anteckningsbok är idealisk för daglig användning, oavsett om det är för att skriva ned mötesanteckningar, personliga reflektioner, listor eller för att skissa. Dess klassiska utseende och högkvalitativa konstruktion gör den till en uppskattad följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar konsten att skriva för hand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *