Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Plain

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Plain är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag. Den har olinjerade sidor och kommer i en distinkt myrgrön färg.

Artikelnr: 10623502032155378

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Plain är en liten och kompakt anteckningsbok som är idealisk för att skriva, skissa och samla tankar på språng. Den har en hård pärm klädd i myrtengrön, vattentålig syntetiskt material som ger en sofistikerad och hållbar yttre skydd. Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska.

Denna Moleskine-anteckningsbok har 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och fjädring när man skriver med olika pennor eller bläck. Sidorna är helt släta (plain), utan linjer eller rutnät, vilket ger användaren maximal frihet att skapa oavsett om det är genom text, skisser eller blandade medier.

Boken har rundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa för att enkelt hitta senaste använda sidan, och en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används. På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa anteckningar och dokument. Moleskine-logotypen är präglat subtilt på baksidan av anteckningsboken.

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Plain är en del av Moleskines Classic-serie, som är känd för sin kvalitet och eleganta design. Den är perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar hantverket av traditionell anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Myrtle Green Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *