Moleskine Classic Hard Cover Pocket Lemon Green Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Lemon Green Ruled är en fickstor anteckningsbok med linjerade sidor och en hård omslag i en citrongrön färg. Den är känd för sin kvalitet och klassiska design, lämplig för anteckningar och daglig användning.

Artikelnr: 10623500990204031

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Lemon Green Ruled är en liten och kompakt anteckningsbok som är idealisk för daglig användning. Den har en hård pärm klädd i en iögonfallande citrongrön färg som ger en fräsch och energisk känsla. Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva ner tankar, idéer eller göra listor.

Sidor inuti är linjerade, vilket ger en strukturerad yta för skrivning och hjälper till att hålla texten ordnad och lättläst. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är tillräcklig för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och fineliners.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor, och varje sida har en rundad hörn för att minska risken för att de ska vikas eller skadas när boken bärs runt. Den har också en inbyggd bokmärkesremsa så att du snabbt kan hitta var du slutade, samt en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa papper och anteckningar. Moleskine Classic Hard Cover Pocket Lemon Green Ruled har även Moleskines karaktäristiska ”In case of loss”-etikett på första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, samt en belöningserbjudande för den som hittar och returnerar din bok om den skulle komma bort.

Denna anteckningsbok är en del av Moleskines Classic-serie, vilket innebär att den följer samma design och kvalitetsstandarder som har gjort Moleskine till ett känt märke bland professionella och kreativa över hela världen. Den är både funktionell och elegant, och passar perfekt för alla som uppskattar klassisk design och kvalitet i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Lemon Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *