Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket är en fickstor anteckningsbok med linjerade sidor. Den har ett hårt omslag i färgen Hydrangea Blue.

Artikelnr: 10623500989896771

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled är en kompakt och elegant anteckningsbok som är idealisk för daglig användning. Den har en hård pärm klädd i en iögonfallande hortensia-blå färg som ger en sofistikerad och professionell look. Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska, men tillräckligt stor för att skriva ner tankar, idéer eller att göra-listor.

Den här Moleskine-anteckningsboken har linjerade sidor, vilket gör den idealisk för dem som föredrar att hålla sin skrift organiserad och lättläst. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket förhindrar gulning över tid och ger en slät yta som är behaglig att skriva på med olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och blyertspennor.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor, och varje sida har en rundad hörndesign som bidrar till Moleskines klassiska estetik och minskar risken för att hörnen blir skadade när boken bärs runt. Den har också en inbyggd bokmärkesremsa så att du snabbt kan hitta var du slutade, samt en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa anteckningar, visitkort eller kvitton. Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled är också utrustad med företagets historia, vilket ger en extra känsla av tradition och kvalitet.

Denna anteckningsbok är en del av Moleskines Classic-serie, som är känd för sin tidlösa design och funktionalitet. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *