Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Plain

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket är en fickstor anteckningsbok med ett hårt omslag i färgen Hydrangea Blue och blanka sidor. Den är designad för bärbarhet och skrivkomfort.

Artikelnr: 10623501976067915

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Plain är en liten och kompakt anteckningsbok som är idealisk för daglig användning. Den har ett hårt omslag klätt i en iögonfallande hortensia-blå färg, vilket ger den en elegant och distinkt utseende. Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva ner tankar, idéer eller göra skisser.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och fjäderbildning från bläck. Sidorna är olinjerade (plain), vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar.

Bindning: Den har en klassisk Moleskine-bindning med rundad rygg som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, samt att den tål att öppnas upprepade gånger utan att sidorna lossnar.

Elastisk stängning: En elastisk stängning håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och skyddar sidorna från att bli skrynkliga eller skadade.

Bokmärkesband: Ett inbyggt bokmärkesband hjälper dig att hålla reda på var du är i anteckningsboken, vilket gör det enkelt att snabbt hitta tillbaka till viktiga anteckningar eller pågående projekt.

Expanderbar innerficka: På insidan av bakre omslaget finns en expanderbar ficka där du kan förvara lösa papper, visitkort eller kvitton.

Moleskine-märkning: Anteckningsboken har Moleskines klassiska märkning, inklusive ett ”In case of loss” meddelande på första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, samt en kort historia om Moleskine-märket i slutet av boken.

Miljövänlighet: Moleskine har ett engagemang för miljön, och deras produkter reflekterar detta genom att använda papper som är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC).

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Plain är en praktisk och stilfull följeslagare för alla som uppskattar kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Hydrangea Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *