Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Ruled är en klassisk anteckningsbok med hårda pärmar och linjerade sidor. Den har ett kompakt fickformat och är svart.

Artikelnr: 10623501077977092

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Ruled är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en hård svart omslag som är både robust och mjuk vid beröring, vilket ger en lyxig känsla och hållbarhet. Anteckningsboken är i fickstorlek, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Måtten på denna Moleskine-anteckningsbok är 9 x 14 cm, vilket gör den kompakt nog att passa i de flesta fickor eller väskor. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och håller texten organiserad. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och sidorna behåller sin integritet över tid.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, idéer, listor eller dagboksinlägg. Den har en rundad rygg som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. En elastisk stängning håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och ett tygband fungerar som bokmärke så att du snabbt kan hitta var du slutade.

På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa papper och anteckningar. Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Ruled har även en ”I case of loss”-etikett på den första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, vilket ökar chansen att få tillbaka anteckningsboken om den skulle komma bort.

Denna Moleskine-anteckningsbok är en del av en större kollektion av klassiska anteckningsböcker och är perfekt för professionellt bruk, personlig journaling eller som en gåva till någon som uppskattar kvalitet och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *