Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Plain

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Plain är en liten anteckningsbok med hårt omslag och slät, oformaterad pappersida. Den är svart och passar bra för anteckningar och skisser på språng.

Artikelnr: 10623500688525540

Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin enkelhet och funktionalitet. Den har en hård svart omslag som är både robust och elegant, vilket gör den till en tidlös klassiker. Anteckningsboken är i fickformat, vilket innebär att dess dimensioner är kompakta och bärbara, vanligtvis runt 9 x 14 cm, vilket gör den lämplig för att bära med sig i en ficka eller väska.

Sidor inuti Moleskine-anteckningsboken är släta och opatroneiserade, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är tillräcklig för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger.

Anteckningsboken har 192 sidor, och varje sida har rundade hörn som bidrar till dess distinkta Moleskine-utseende och minskar risken för att hörnen blir skadade när boken bärs runt. Den har också ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta den senaste sidan du arbetade på.

På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka som kan användas för att förvara lösa anteckningar, visitkort eller kvitton. Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Plain är också utrustad med en ”I case of loss”-etikett där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, vilket ökar chansen att få tillbaka anteckningsboken om den skulle komma bort.

Denna Moleskine-anteckningsbok är en favorit bland författare, konstnärer, och yrkesverksamma som uppskattar dess kvalitet och mångsidighet. Dess klassiska design och hållbarhet gör den till en pålitlig följeslagare för dagliga anteckningar, resedagböcker, projektplanering eller kreativa sessioner.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Pocket Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *