Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled är en stor anteckningsbok med hårda röda pärmar och linjerade sidor. Den är designad för skrivning och anteckningar och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500698040989

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en hård och robust röd omslag som skyddar sidorna inuti och ger en professionell känsla. Storleken på denna Moleskine är ”Large”, vilket vanligtvis innebär att den mäter 13 x 21 cm, vilket är ett bekvämt format för att bära med sig eller förvara på ett skrivbord.

Anteckningsboken innehåller 240 elfenbensfärgade sidor av högkvalitativt syrafritt papper, vilket gör det till ett hållbart val för både skrivning och teckning. Sidorna är linjerade, vilket ger en strukturerad guide för att skriva raka texter och hålla anteckningarna organiserade. Linjeringen är subtil och inte distraherande, vilket gör det lätt att fokusera på innehållet.

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled har en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Det finns även ett praktiskt märkband som gör det enkelt att hitta den senaste eller en viktig sida. På baksidan av anteckningsboken finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Designen är minimalistisk och tidlös, med Moleskine-logotypen präglad diskret på baksidan. Anteckningsboken är sydd och limmad för extra hållbarhet och kan öppnas platt, vilket gör det lätt att skriva på alla sidor.

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled är en populär anteckningsbok bland författare, konstnärer, studenter och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och design. Den är också en uppskattad present till någon som värdesätter traditionell skrivkonst i en digital värld.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Red Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *