Moleskine Classic Hard Cover Large Red Plain

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Plain är en stor anteckningsbok med hårt omslag och olinjerade sidor. Den har en ikonisk röd design och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623502088568533

Moleskine Classic Hard Cover Large Red Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en storlek på 13 x 21 cm, vilket gör den tillräckligt rymlig för olika anteckningar och skisser, samtidigt som den är kompakt nog att enkelt kunna bäras med sig.

Omslaget på denna Moleskine-anteckningsbok är hårt och klätt i en djup röd färg, vilket ger den ett distinkt och professionellt utseende. Den hållbara konstruktionen skyddar sidorna inuti och bidrar till anteckningsbokens långvariga kvalitet.

Inuti boken finns 240 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets kvalitet är hög, vilket minimerar genomblödning och gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och blyertspennor. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skapa oavsett om det handlar om text, skisser eller diagram.

Anteckningsboken har rundade hörn, en klassisk egenskap som bidrar till dess sofistikerade utseende och gör den mer hållbar genom att förhindra att hörnen blir tilltufsade. Den har också ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En praktisk bokmärkesremsa hjälper användaren att snabbt hitta rätt sida.

På insidan av bakre omslaget finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa anteckningar och dokument. Moleskine Classic Hard Cover Large Red Plain har även en ”I case of loss”-etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, vilket ökar chansen att få tillbaka boken om den skulle komma bort.

Denna Moleskine-anteckningsbok är en del av en större kollektion av anteckningsböcker och är känd för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till ett populärt val för skrivare, konstnärer och yrkesverksamma som uppskattar klassisk design och funktionalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Red Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *