Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Ruled är en stor anteckningsbok med hårda pärmar och linjerade sidor. Den har en distinkt myrtengrön färg och är en del av Moleskines klassiska serie.

Artikelnr: 10623500330838964

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Ruled är en klassisk anteckningsbok som kombinerar en elegant och tidlös design med praktisk funktionalitet. Den här modellen har ett hårt omslag klätt i en distinkt myrtengrön färg som ger en lugn och sofistikerad känsla. Storleken är ’Large’, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Anteckningsboken har linjerade sidor, vilket gör den idealisk för att skriva ordnade anteckningar, listor eller till och med för journaling. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är tillräcklig för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det möjligt att använda olika skrivinstrument som pennor, bläckpennor och till och med tunna filtpennor.

Moleskine Classic Hard Cover Large har en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt ett praktiskt märkband som gör det enkelt att hitta senaste använda sidan. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan av anteckningsboken där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Designen är minimalistisk och funktionell, med rundade hörn för att minska risken för att de ska veckas när boken bärs runt. Den har även Moleskines karaktäristiska ’In case of loss’ etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, vilket kan vara till hjälp om anteckningsboken skulle komma bort.

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Ruled är en pålitlig och stilfull följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *