Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Plain

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Plain är en stor anteckningsbok med hårt omslag i färgen myrtengrön och blanka sidor. Den är designad för skrivning, skissande och personlig reflektion.

Artikelnr: 10623500000755652

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Plain är en klassisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en hård pärm klädd i myrtengrönt konstläder som ger en distinkt och sofistikerad look. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8.25 tum), vilket gör den tillräckligt rymlig för diverse anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Sidor inuti är släta (plain) och tillverkade av elfenbensfärgat papper som är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minskar risken för att bläcket blöder igenom eller att sidorna gulnar över tid. Papprets vikt är vanligtvis runt 70 gsm, vilket är tillräckligt tjockt för de flesta pennor och skrivverktyg.

Anteckningsboken innehåller 240 olinjerade sidor, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Den har en rundad rygg som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Moleskine Classic Hard Cover Large har också en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta var man slutade läsa eller skriva. På bokens insida finns även en expanderbar innerficka i kartong och tyg där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Produkten är även utrustad med Moleskines historia, som är tryckt på baksidan av anteckningsboken, och den kommer med en ”In case of loss”-etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter för att öka chansen att få tillbaka boken om den skulle komma bort.

Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Plain är en stilren och praktisk anteckningsbok som passar för professionellt bruk, personliga journaler eller kreativa projekt. Dess tidlösa design och hållbara konstruktion gör den till en uppskattad följeslagare för skrivare, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Myrtle Green Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *