Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Ruled är en stor anteckningsbok med hårt omslag i en citrongrön färg. Den har linjerade sidor och är känd för sin kvalitet och klassiska design.

Artikelnr: 10623500889385454

Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Ruled är en anteckningsbok som kombinerar en ikonisk design med praktisk funktionalitet. Den har en hård pärm klädd i en iögonfallande citrongrön färg som ger en fräsch och energisk känsla till din skrivupplevelse. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, en storlek som är tillräckligt rymlig för omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Sidor inuti är linjerade, vilket gör det enkelt att hålla texten organiserad och läsbar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är tillräcklig för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för både bläckpennor och blyertspennor. Anteckningsboken innehåller 240 sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning.

Moleskine Classic Hard Cover har också en rad klassiska funktioner som är signifikanta för märket. Det inkluderar ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, ett bokmärkesband som hjälper dig att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa papper och anteckningar. Dessutom har den rundade hörn som bidrar till dess hållbarhet och ger den ett elegant utseende.

Varje Moleskine-anteckningsbok har också en ”I case of loss”-etikett på den första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, samt en belöning till den som hittar och returnerar din bok om den skulle komma bort.

Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Ruled är en stilfull och funktionell anteckningsbok som passar utmärkt för skrivande, journaling, och daglig notering för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och design i sin skrivutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *