Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Plain

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Plain är en stor anteckningsbok med hårt omslag i en ljusgrön färg. Den har blanka sidor och är känd för sin kvalitet och klassiska design.

Artikelnr: 10623501984108093

Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Plain är en anteckningsbok som kombinerar en ikonisk design med praktisk funktionalitet. Den har en hård pärm klädd i en iögonfallande citrongrön färg som ger en fräsch och energisk känsla till din skrivupplevelse. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och erbjuder gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Sidor och papperskvalitet:
Inuti hittar du 240 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper med en slät yta som är behaglig att skriva på. Pappret är tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning och passar därför för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger. Sidorna är olinjerade (plain), vilket ger maximal frihet för användaren att skapa oavsett om det är text, teckningar eller diagram.

Bindning och bokmärke:
Boken har en klassisk Moleskine-bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och läsandet. Dessutom finns det ett vävt bokmärkesband i matchande citrongrön färg som hjälper dig att hålla reda på var du är i boken.

Elastisk stängning och expanderbar ficka:
För att hålla dina anteckningar säkra när boken inte används finns det en elastisk stängningsrem som enkelt kan sträckas runt bokens framsida för att hålla den stängd. På bokens insida, i bakre omslaget, finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa papper och dokument.

Moleskine-märkning:
Som med alla Moleskine-produkter finns det en ”In case of loss”-etikett på den första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, samt en belöning för den som hittar och returnerar din bok om den skulle komma bort.

Miljömedvetenhet:
Moleskine har ett engagemang för miljön och strävar efter att producera sina produkter på ett hållbart sätt. Detta innebär att de använder papper som är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC).

Sammantaget är Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Plain en elegant och funktionell anteckningsbok som passar perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivvardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Lemon Green Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *