Moleskine Classic Hard Cover Large Hydrangea Blue Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large är en anteckningsbok med linjerade sidor och ett hårt omslag i storleken Large. Den har en distinkt hydrangeablå färg.

Artikelnr: 10623500365113657

Moleskine Classic Hard Cover Large Hydrangea Blue Ruled är en sofistikerad och stilren anteckningsbok som är en del av Moleskines klassiska kollektion. Den har en hård pärm klädd i ett slätt, hydrangeablått syntetmaterial som ger en elegant och professionell look. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8.25 tum), en storlek som är praktisk för både skrivbordet och att ta med på resan.

Sidor och Layout:
Inuti boken finns 240 elfenbensfärgade sidor av syrafritt papper, vilket gör att de inte gulnar över tid. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och hjälper till att hålla texten organiserad och lättläst. Papprets kvalitet är hög, och det är tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning.

Bindning och Bokmärke:
Boken har en klassisk Moleskine-bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den har även ett inbyggt elastiskt band som håller boken stängd när den inte används, samt ett matchande sidenbokmärke för att enkelt hitta tillbaka till senaste sidan.

Expansionsficka:
I bakre delen av anteckningsboken finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa anteckningar, visitkort eller andra små papper.

Ytterligare Funktioner:
Varje Moleskine-anteckningsbok har en ”I case of loss”-etikett på den första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, samt en eventuell belöning för den som hittar och returnerar boken om den skulle komma bort.

Miljömedvetenhet:
Moleskine har ett engagemang för miljön och använder papper som är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC).

Användningsområden:
Denna anteckningsbok är idealisk för daglig användning, oavsett om det är för personliga anteckningar, arbetsmöten, skrivprojekt eller som en dagbok. Den eleganta designen och den hållbara konstruktionen gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Hydrangea Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *