Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain är en stor anteckningsbok med ett hårt omslag i brun färg och blanka sidor. Den är känd för sin kvalitet och klassiska design, ofta använd av konstnärer och författare.

Artikelnr: 10623501806323829 Kategori:

Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin kvalitet och hållbarhet. Den har en storlek på 13 x 21 cm, vilket gör den tillräckligt rymlig för olika anteckningar, skisser och idéer, samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Omslaget är tillverkat av hårt, brunfärgat syntetmaterial som ger en klassisk och elegant look samt skyddar sidorna inuti. Den släta ytan är behaglig att röra vid och ger anteckningsboken en distinkt Moleskine-känsla.

Anteckningsboken har 240 opaginerade sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets kvalitet är hög, med en vikt på 70 g/m², vilket minimerar genomblödning och gör det lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Den släta ytan på papperet gör det behagligt att skriva på.

Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain har en rad funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta senaste använda sidan. Dessutom finns en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Anteckningsboken har också Moleskines karaktäristiska rundade hörn, vilket bidrar till dess eleganta utseende och gör den mindre benägen att bli skadad när den bärs runt.

Denna Moleskine-anteckningsbok är en del av deras Classic-serie, vilket innebär att den följer samma designprinciper och kvalitetsstandarder som har gjort Moleskine till ett känt varumärke bland professionella och kreatörer världen över. Produkten är också försedd med ett ”In case of loss”-meddelande på första sidan, där ägaren kan skriva sitt namn och en belöning för återlämnande, vilket ger en extra personlig touch.

Sammanfattningsvis är Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain en högkvalitativ, hållbar och stilfull anteckningsbok som passar utmärkt för skrivande, journaling och skissande, och är en trogen följeslagare för alla som värdesätter traditionell hantverksskicklighet i kombination med modern funktionell design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *