Moleskine Classic Hard Cover Large Black Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Ruled är en klassisk anteckningsbok med hårda pärmar och linjerade sidor. Den har ett stort format och är svart.

Artikelnr: 10623502009040224

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Ruled är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin kvalitet och hållbarhet. Den har en storlek på 13 x 21 cm, vilket gör den tillräckligt rymlig för diverse anteckningar samtidigt som den är kompakt nog att enkelt kunna bäras med sig.

Omslaget på denna Moleskine-anteckningsbok är hårt och klätt i svart syntetiskt material som ger en klassisk och professionell look samt skyddar sidorna inuti. Den svarta färgen ger en tidlös estetik och gör att anteckningsboken passar in i de flesta sammanhang, från affärsmöten till kreativa sessioner.

Inuti boken finns 240 elfenbensfärgade sidor av syrafritt papper, vilket minskar risken för att bläcket blöder igenom eller att sidorna gulnar över tid. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och hjälper till att hålla texten ordnad och lättläst. Linjeringen är diskret för att inte störa men ändå tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide.

Boken har en inbyggd bokmärkesremsa så att du snabbt kan hitta var du slutade sist. Den har även ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används. På baksidan finns en expanderbar innerficka där du kan förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Ruled är även utrustad med en ”In case of loss”-etikett på den första sidan där du kan skriva ditt namn och kontaktuppgifter, vilket ökar chansen att få tillbaka boken om du skulle tappa bort den.

Denna anteckningsbok är perfekt för skrivande, journaling, och skissande och är en favorit bland författare, konstnärer, och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och design. Den är också en populär present till studenter och yrkesverksamma.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *