Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain är en stor anteckningsbok med ett hårt svart omslag och blanka sidor. Den är känd för sin enkla design och kvalitativa papper, lämplig för skrivning och skissande.

Artikelnr: 10623500490174902

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin enkelhet och funktionalitet. Den har en storlek på 13 x 21 cm, vilket gör den tillräckligt rymlig för olika anteckningar och skisser, samtidigt som den är kompakt nog att enkelt kunna bäras med sig.

Omslaget är hårt och klätt i svart syntetiskt material som ger en slät och behaglig yta. Detta ger inte bara ett elegant utseende utan skyddar också sidorna inuti. Den svarta färgen ger anteckningsboken en klassisk och tidlös design.

Anteckningsboken har 240 opaginerade sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och fjäderbildning från bläck, vilket gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och reservoarpennor. Den släta ytan på pappret gör det behagligt att skriva på.

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain har en rad funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta den senaste sidan. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Anteckningsboken har också Moleskines karaktäristiska rundade hörn, vilket bidrar till dess eleganta utseende och minskar risken för att hörnen blir skadade när den bärs runt. Dessutom är den sydd i ryggen, vilket gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain är en mångsidig anteckningsbok som passar för alla som uppskattar kvalitet och design, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga projekt. Dess minimalistiska utseende och hållbara konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare för dagliga anteckningar och idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *