Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Ruled

Beställ nu!

kr399.00

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Ruled är en anteckningsbok med hårt omslag och linjerade sidor. Den har en röd omslagsfärg och erbjuder mer utrymme med sitt expanderade sidantal.

Artikelnr: 10623501183028133

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en utökad sidkapacitet. Den har en hård pärm klädd i rött konstläder som ger en elegant och hållbar yttre skydd. Anteckningsboken mäter 13 x 21 cm (storlek Large), vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med men tillräckligt stor för bekväm skrivning.

Denna modell har 400 linjerade sidor, vilket är mer än standard Moleskine-anteckningsböcker, och ger användaren extra utrymme för längre projekt eller omfattande anteckningar. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper med en vikt på 70 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att papperet håller över tid.

Anteckningsboken har rundade hörn, en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, och ett matchande rött tygband som fungerar som bokmärke. Dessutom finns det en expanderbar innerficka i kartong och tyg på bokens baksida för att förvara lösa anteckningar och dokument.

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Ruled är också utrustad med företagets historia på baksidan och en ”I case of loss”-etikett på den första sidan där ägaren kan skriva sitt namn och en belöning för återlämnande, vilket ger en personlig touch.

Denna anteckningsbok är idealisk för skrivare, studenter, och professionella som uppskattar klassisk design och behöver extra utrymme för sina anteckningar och idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *