Rea!

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Plain

Beställ nu!

kr319.00

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Plain är en anteckningsbok med ett hårt rött omslag och blanka sidor. Den har en utökad tjocklek för mer skrivutrymme.

Artikelnr: 10623500516088660 Kategori:

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Plain är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med utökad kapacitet. Den har ett hårt omslag klätt i en djupröd färg som ger en elegant och professionell look. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och erbjuder gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Denna version av Moleskine-anteckningsboken har blanka sidor, vilket gör den idealisk för teckning, mind mapping eller för de som föredrar att inte ha linjer som begränsar deras skrivande. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid utan att gulna eller försämras.

Med totalt 400 sidor erbjuder den Expanded-versionen nästan dubbelt så många sidor som en standard Moleskine-anteckningsbok, vilket gör den perfekt för långvariga projekt eller för personer som skriver mycket. Trots det extra antalet sidor är anteckningsboken designad för att vara smidig och lätt att bära med sig.

Anteckningsboken har också en elastisk stängningsrem som håller den säkert stängd när den inte används, samt ett praktiskt märkband som gör det enkelt att hitta rätt sida. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Plain är en mångsidig och hållbar anteckningsbok som passar för både professionellt och personligt bruk, och dess distinkta röda omslag gör den till en stilfull följeslagare för alla dina skrivbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Expanded Red Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *