Moleskine Classic Hard Cover Expanded Blue Plain

Beställ nu!

kr399.00

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Blue Plain är en anteckningsbok med ett hårt omslag i blått och utan linjerade sidor. Den har en utökad tjocklek för mer skrivutrymme.

Artikelnr: 10623501460196803

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Blue Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin kvalitet och hållbarhet. Den har ett hårt omslag klätt i en djupblå färg som ger en elegant och professionell look. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och den har en utökad tjocklek för att rymma fler sidor än standardmodellen.

Denna Moleskine-anteckningsbok har 400 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är anpassad för att ge en behaglig skrivupplevelse och är tillräckligt tjock för att förhindra bläckgenomträngning. Sidorna är helt släta (plain), vilket gör dem idealiska för teckningar, skisser, och anteckningar utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Anteckningsboken har rundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa och ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används. På baksidan finns en expanderbar innerficka i kartong och tyg, där man kan förvara lösa papper och anteckningar. Den har även Moleskines klassiska ”In case of loss”-etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter för att öka chansen att få tillbaka boken om den skulle komma bort.

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Blue Plain är en mångsidig anteckningsbok som passar för både professionellt och personligt bruk, och dess tjocklek gör den till ett utmärkt val för de som behöver mycket utrymme för sina kreativa projekt eller omfattande anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Expanded Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *