Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Ruled

Beställ nu!

kr399.00

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Ruled är en anteckningsbok med hårt omslag och linjerade sidor. Den har en utökad version med fler sidor än standard Moleskine-böcker.

Artikelnr: 10623501896820682

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Ruled är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en hård svart omslag som är både robust och stilren, vilket gör den till en tidlös klassiker för skrivare, konstnärer och professionella. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8,25 tum), och den har en utökad version med 400 linjerade sidor av syrafritt papper. Detta är mer än den standard Moleskine anteckningsboken, vilket ger användaren extra utrymme för längre projekt eller omfattande anteckningar.

Pappret är av hög kvalitet med en vikt på 70 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger. Linjeringen är diskret och hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad utan att vara distraherande.

Anteckningsboken har rundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa och ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används. På baksidan finns en expanderbar innerficka som kan användas för att förvara lösa papper och anteckningar. Dessutom har den en ”I case of loss”-etikett på omslagets första sida där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, samt en belöning till den som hittar och returnerar boken om den skulle komma bort.

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Ruled är en del av Moleskines Classic Collection och är designad för att vara en pålitlig följeslagare för dagliga anteckningar, projektplanering, journaling eller skrivande. Dess klassiska utseende och hållbara konstruktion gör den till en uppskattad gåva eller ett personligt köp för alla som värdesätter kvalitet och design i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *