Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Plain

Beställ nu!

kr399.00

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Plain är en anteckningsbok med ett hårt svart omslag och blanka sidor. Den har en utökad tjocklek för mer skrivutrymme.

Artikelnr: 10623501000135801

Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Plain är en ikonisk anteckningsbok som är känd för sin kvalitet och hållbarhet. Den har ett hårt svart omslag som ger en klassisk och professionell look, samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm, och den har en utökad tjocklek för att rymma fler sidor än standardversionen.

Denna Moleskine-anteckningsbok har 400 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper, vilket är tjockare än många andra anteckningsböcker för att förhindra bläckgenomträngning. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, designers eller för den som föredrar en mer flexibel skrivyta.

Anteckningsboken har rundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa och ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används. På baksidan finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar. Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Plain har även en ”I case of loss”-etikett på första sidan där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter, samt en belöning till den som hittar och returnerar boken om den skulle komma bort.

Denna anteckningsbok är perfekt för daglig användning, oavsett om det är för personliga anteckningar, arbetsmöten eller som en skissbok. Den eleganta designen och den höga kvaliteten på materialen gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter traditionell skrivkonst i en digital värld.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Expanded Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *