Moleskine Cahier XL Pink Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Cahier XL Pink Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och en rosa omslag. Den är designad för skrivning, skissning och personlig anteckning.

Artikelnr: 10623501971233732

Moleskine Cahier XL Pink Plain är en stor anteckningsbok som tillhör Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt rosa omslag och är designad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket vanligtvis innebär att den har måtten 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad användaren önskar fylla sidorna med.

Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och lätt kartongmaterial som ger en behaglig känsla vid beröring och är samtidigt hållbart nog för att tåla vardagligt bruk. Färgen är en mjuk och lugnande nyans av rosa, vilket gör den till ett stilfullt val för alla som uppskattar en feminin touch i sina skrivmaterial.

Inuti innehåller Moleskine Cahier XL Pink Plain 120 sidor av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och bläck och bidrar till att bevara anteckningarna över tid. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Anteckningsboken har en synlig trådbunden rygg som inte bara ger en intressant designaspekt utan också gör det möjligt för boken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom har den en ryggficka för lösa anteckningar och kvitton, samt en historia om Moleskine-märket.

Moleskine Cahier XL Pink Plain är en del av en serie som är känd för sin enkelhet och elegans, och den är idealisk för studenter, konstnärer, författare eller yrkesverksamma som behöver en pålitlig och snygg anteckningsbok för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Pink Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *