Rea!

Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain

Beställ nu!

kr212.00

Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett mjukt pappersomslag i en klarblå färg. Den är perfekt för skisser, anteckningar och frihandskrivning.

Artikelnr: 10623501853726892 Kategori:

Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain är en stor anteckningsbok som tillhör Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt pappersomslag i en iögonfallande klarblå nyans, vilket ger den ett fräscht och modernt utseende. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket innebär att den mäter 19 x 25 cm, och erbjuder gott om utrymme för anteckningar, skisser eller andra kreativa projekt.

Sidor: Cahier XL Brisk Blue Plain har 120 sidor av syrafritt papper, vilket gör det hållbart och lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och blyertspennor. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Bindning: Anteckningsboken har en synlig trådbunden rygg som inte bara ger en estetisk detalj utan också gör det möjligt för boken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Omslag: Det mjuka omslaget är flexibelt och lätt, vilket gör det enkelt att bära med sig anteckningsboken överallt. Omslaget är också robust nog att tåla vardagligt slitage.

Funktioner: I bakre delen av Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain finns en rymlig innerficka för lösa papper och anteckningar. Dessutom har varje sida en avrivbar hörn så att du snabbt kan hitta den senaste oskrivna sidan.

Användningsområden: Denna anteckningsbok är idealisk för studenter, konstnärer, författare och alla som behöver ett stort, olinjerat utrymme för att fånga sina tankar och idéer. Den kan användas som en dagbok, skissbok, projektplanerare eller för att samla anteckningar från möten och föreläsningar.

Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain är en del av en serie som är känd för sin kvalitet och hållbarhet, och den är en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter traditionell anteckningstagning i en digital värld.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Brisk Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *