Moleskine Cahier XL Black Ruled

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Cahier XL Black Ruled är en stor anteckningsbok med linjerade sidor. Den har ett svart mjukt omslag och är sydd i ryggen för att ligga platt när den är öppen.

Artikelnr: 10623501936405707

Moleskine Cahier XL Black Ruled är en uppsättning av tre eleganta och funktionella anteckningsböcker som är en del av Moleskines Cahier-serie. Varje bok i trion har ett mjukt svart omslag och är tillverkad för att vara både hållbar och lätt att bära med sig. Formatet XL refererar till storleken på anteckningsboken, som är större än standardstorleken och mäter 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller andra skrivprojekt.

Sidor: Varje Cahier XL anteckningsbok innehåller 120 sidor av syrafritt papper, vilket gör dem hållbara och lämpliga för långvarig användning. Pappret är linjerat, vilket underlättar skrivandet och hjälper till att hålla texten organiserad och lättläst.

Omslag: Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och tungt kartongmaterial som ger en viss skyddsnivå samtidigt som det är lätt att hantera. Den svarta färgen ger en klassisk och professionell look.

Bindning: Anteckningsböckerna har en synlig trådbindning längs ryggen, vilket inte bara tillför en estetisk detalj utan också gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Funktioner: I slutet av varje Cahier-anteckningsbok finns en rymlig innerficka för lösa anteckningar eller dokument. Dessutom har varje bok avtagbara sidor, vilket är perfekt för att dela med sig av anteckningar eller för att flytta viktiga sidor till en annan plats. De sista 16 sidorna är perforerade för enkel avrivning.

Användningsområden: Moleskine Cahier XL Black Ruled är idealiska för studenter, författare, konstnärer och yrkesverksamma som behöver en pålitlig och stilfull plats att samla sina tankar, projektplaner eller dagliga anteckningar.

Märkning: Varje anteckningsbok har Moleskines klassiska märkning på baksidan, vilket signalerar märkets kvalitet och arv.

Förpackning: De tre anteckningsböckerna är förpackade tillsammans i en skyddande omslag, vilket gör dem till en utmärkt present till någon som uppskattar kvalitetspapper och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *