Moleskine Cahier XL Black Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Cahier XL Black Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett svart mjukt pappersomslag. Den är perfekt för skissande, anteckningar eller dagboksskrivning.

Artikelnr: 10623501812466631

Moleskine Cahier XL Black Plain är en stor anteckningsbok som tillhör Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt svart omslag som är flexibelt och lätt att hantera. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket vanligtvis innebär att den mäter cirka 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad användaren önskar att fylla sidorna med.

Denna modell har blanka sidor, vilket gör den idealisk för teckning, skissande eller för de som föredrar att skriva utan linjer eller rutnät. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att skrivningen inte bleknar över tid. Papprets vikt är vanligtvis runt 70 gsm, vilket är tillräckligt tjockt för att förhindra att bläck blöder igenom till andra sidan.

Cahier XL Black Plain har typiskt 120 sidor och är sydd i ryggen för att säkerställa att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och tecknandet. Anteckningsboken har också en ryggficka för lösa anteckningar och pappersbitar, samt en avtagbar sista sida med en del som kan rivas av om man behöver lämna eller spara en notis.

Designen är enkel och klassisk, med Moleskines karaktäristiska avrundade hörn och en diskret logotyp på baksidan. Cahier-serien är känd för sin minimalistiska och funktionella design, vilket gör den till en populär val för både professionellt och personligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *