Moleskine Cahier Subject A4 Black/Red Ruled

Beställ nu!

kr335.00

Moleskine Cahier Subject A4 är en anteckningsbok med linjerade sidor. Den har ett svart och rött omslag och är i A4-storlek.

Artikelnr: 10623501037406516

Moleskine Cahier Subject A4 Black/Red Ruled är en stor anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med funktionella detaljer för studier eller arbete. Den har ett mjukt svart omslag med synliga sömmar längs ryggen som ger en handgjord känsla och flexibilitet. En kontrasterande röd elastisk stängning håller innehållet säkert.

Anteckningsboken är i A4-format (210 x 297 mm) vilket ger gott om utrymme för anteckningar, diagram eller skisser. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och håller texten organiserad. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minimerar bläckgenomträngning och gör det lämpligt för både pennor och bläckpennor.

Cahier Subject A4 har en smart indelning med avdelare som gör det enkelt att organisera ämnen eller projekt. Varje avdelare kan märkas för snabb referens. Anteckningsboken innehåller 160 sidor, och de sista 16 sidorna är avrivbara, vilket är praktiskt för att dela anteckningar eller listor.

I baksidan av anteckningsboken finns en rymlig innerficka för lösa papper eller visitkort. Moleskine Cahier Subject A4 Black/Red Ruled är en stilren och praktisk anteckningsbok som passar utmärkt för studenter, yrkesverksamma eller alla som uppskattar ordning och kvalitet i sina anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Subject A4 Black/Red Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *