Moleskine Cahier Pocket Kraft Ruled

Beställ nu!

kr119.00

Moleskine Cahier Pocket Kraft Ruled är en fickstor anteckningsbok med linjerade sidor. Den har ett kraftpappersomslag och är sydd i ryggen för att ligga platt när den är öppen.

Artikelnr: 10623500688142359 Kategori:

Moleskine Cahier Pocket Kraft Ruled är en uppsättning av tre hantverksfärgade anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Varje bok i trion är i fickformat, vilket innebär att dess dimensioner är 9 x 14 cm, vilket gör dem lätta att bära med sig i en ficka eller väska.

Omslagen på dessa anteckningsböcker är gjorda av flexibelt och lätt kraftpapper, vilket ger en rustik och naturlig känsla. Omslaget är inte bara slitstarkt utan också mjukt nog att böjas utan att skadas, vilket gör det praktiskt för dagligt bruk.

Inuti varje Cahier Pocket anteckningsbok finns 64 linjerade sidor av syrafritt papper. Linjeringen är idealisk för att hålla skrivandet organiserat och lättläst. Papprets kvalitet säkerställer att bläck inte blöder igenom eller suddas ut, vilket är viktigt för en ren och prydlig anteckningsföring.

De första 16 sidorna är avrivningsbara, vilket är praktiskt om man behöver dela med sig av en anteckning eller en lista. Detta gör Cahier-böckerna till ett flexibelt verktyg för både studenter och yrkesverksamma som ofta behöver organisera och dela information.

Bakom i varje bok finns en rymlig innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar. Denna ficka är en användbar funktion för att hålla ordning på kvitton, visitkort och andra små pappersbitar som lätt kan gå förlorade.

Designen är enkel och funktionell, med synliga sömmar på ryggen som ger en öppen ryggbindning. Detta tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Moleskine Cahier Pocket Kraft Ruled anteckningsböcker är en del av ett större sortiment av Moleskine-produkter som är kända för sin kvalitet och elegans. De är populära bland skribenter, konstnärer och alla som uppskattar en klassisk och hållbar design i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Pocket Kraft Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *