Moleskine Cahier Pocket Kraft Plain

Beställ nu!

kr119.00

Moleskine Cahier Pocket Kraft Plain är en fickstor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett mjukt kraftpappersomslag. Den är perfekt för att skriva, skissa och anteckna på språng.

Artikelnr: 10623501510670777

Moleskine Cahier Pocket Kraft Plain är en uppsättning av tre små anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Varje bok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt kompakta för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska. Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och lätt kraftpapper med en naturlig brun färg som ger en enkel och rustik känsla.

Anteckningsböckerna har 64 osignerade sidor var, och sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket bidrar till att bevara anteckningarnas kvalitet över tid. Papprets vikt är anpassad för att ge en behaglig skrivupplevelse utan att bläck blöder igenom. De första 16 sidorna är perforerade, vilket gör det enkelt att riva ut sidor om så önskas.

Bakom på omslaget finns en rymlig innerficka för lösa anteckningar eller kvitton. Cahier Pocket Kraft Plain-böckerna är sydda längs ryggen för ökad hållbarhet och förmågan att öppnas platt, vilket underlättar skrivandet.

Dessa anteckningsböcker är idealiska för dagliga anteckningar, skisser, listor eller som en resejournal. De enkla omslagen kan också anpassas och dekoreras efter personlig smak. Moleskine Cahier Pocket Kraft Plain är en uppskattad produkt för studenter, konstnärer, författare och alla som uppskattar kvalitetspapper och klassisk design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Pocket Kraft Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *