Moleskine Cahier Pocket Black Ruled

Beställ nu!

kr119.00

Moleskine Cahier Pocket Black Ruled är en liten anteckningsbok med linjerade sidor och ett svart mjukt omslag. Den är fickstor och praktisk för anteckningar och idéer på språng.

Artikelnr: 10623500301244678

Moleskine Cahier Pocket Black Ruled är en uppsättning av tre små anteckningsböcker med mjuka pärmar, designade för att vara lätta och bärbara. Varje bok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt små för att passa i en ficka eller en liten väska.

Pärmarna är tillverkade av ett tungt, svart kartongmaterial som ger en viss hållbarhet samtidigt som det behåller flexibiliteten. Hörnen på pärmarna är avrundade för att förhindra att de vecklas eller skadas när de bärs runt.

Inuti innehåller varje Cahier 64 linjerade sidor av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och bläck och minskar risken för att bläcket blöder igenom sidorna. Linjeringen är idealisk för att hålla skrivandet organiserat och lättläst.

Böckerna har en sydd bindning som gör att de kan öppnas platt, vilket underlättar skrivandet. På baksidan av varje bok finns en rymlig innerficka för att förvara lösa anteckningar och kvitton.

Moleskine Cahier Pocket Black Ruled anteckningsböcker har en klassisk och professionell design som passar för en mängd olika användningsområden, från dagliga anteckningar och listor till resedagböcker och projektplanering. De är också populära bland konstnärer och kreatörer som uppskattar den smidiga storleken och kvaliteten på papperet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Pocket Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *