Moleskine Cahier Pocket Black Plain

Beställ nu!

kr119.00

Moleskine Cahier Pocket Black Plain är en liten anteckningsbok med slätta sidor och ett svart mjukt pappersomslag. Den är fickstor och praktisk för anteckningar och skisser på språng.

Artikelnr: 10623501412018721

Moleskine Cahier Pocket Black Plain är en uppsättning av tre små anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Varje bok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt kompakta för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska. De har ett mjukt svart omslag som är flexibelt och lätt, vilket ger en klassisk och stilren look.

Anteckningsböckerna har 64 sidor var, och sidorna är olinjerade, vilket ger användaren friheten att skriva, skissa eller rita utan begränsningar. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket gör det hållbart och lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och blyertspennor.

Bakre delen av varje Cahier anteckningsbok har en rymlig innerficka för lösa anteckningar eller små papper. Dessutom har de avtagbara sidor, eftersom de sista 16 sidorna är perforerade, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada bokens bindning.

Moleskine Cahier Pocket Black Plain-böckerna är sydda i ryggen för ökad hållbarhet och för att de ska kunna öppnas platt, vilket underlättar skrivandet. De har även en historia som sträcker sig tillbaka till de traditionella Moleskine-anteckningsböckerna som användes av konstnärer och tänkare som Vincent van Gogh, Pablo Picasso och Ernest Hemingway.

Dessa anteckningsböcker är idealiska för daglig användning, oavsett om det är för personliga anteckningar, arbetsrelaterade uppgifter eller kreativa projekt. De är också populära som presenter och kan användas som dagböcker, skissböcker eller för att skriva ner idéer och tankar när de dyker upp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Pocket Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *