Moleskine Cahier Large Pink Plain

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Cahier Large Pink Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och en rosa omslag. Den har en mjuk pärm och är lämplig för skisser, anteckningar och journaling.

Artikelnr: 10623500253367637 Kategori:

Moleskine Cahier Large Pink Plain är en stor anteckningsbok som tillhör Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt rosa omslag och är designad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket är nära A5-format.

Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och lätt kartongmaterial med synliga sömmar på ryggen som bidrar till dess eleganta och minimalistiska utseende. Den rosa färgen ger en mjuk och feminin känsla, vilket gör den till ett populärt val för dem som föredrar pastellfärger eller vill ha en anteckningsbok som sticker ut.

Inuti innehåller Moleskine Cahier Large Pink Plain 80 sidor av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och bläck och bidrar till att bevara dina anteckningar över tid. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren friheten att skriva, skissa eller rita utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, konstnärer eller för dem som föredrar en mer frihandsstil för anteckningar.

Boken har en rymlig innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och anteckningar. Den har också en historia om Moleskine inuti och kommer med en kvalitetskontrollstämpel, vilket är ett kännetecken för märket.

Moleskine Cahier Large Pink Plain är perfekt för daglig användning, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga projekt. Dess lättvikt och hållbarhet gör den enkel att bära med sig i en väska eller ryggsäck. Dessutom är den en del av en serie, vilket innebär att den kan kombineras med andra färger och storlekar för att skapa en anpassad samling av anteckningsböcker för olika ändamål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Large Pink Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *