Moleskine Cahier Large Kraft Ruled

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Cahier Large Kraft Ruled är en anteckningsbok med linjerade sidor och ett mjukt kraftpappersomslag. Den är storleken Large och har en sydd rygg som gör det enkelt att öppna den platt.

Artikelnr: 10623500995838688 Kategori:

Moleskine Cahier Large Kraft Ruled är en uppsättning av tre anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Varje bok mäter 13 x 21 cm, vilket motsvarar storleken Large i Moleskines sortiment. Omslagen är tillverkade av flexibelt och lätt kraftpapper, vilket ger en naturlig och minimalistisk estetik.

Anteckningsböckerna har linjerade sidor, vilket gör dem idealiska för att skriva anteckningar, listor eller för journaling. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket säkerställer att de inte gulnar över tid och att skriften bevaras. Varje bok innehåller 80 sidor, varav de sista 16 är avrivningsbara, vilket är praktiskt för att dela eller arkivera viktiga anteckningar.

Böckerna har en rygg som är sydd, vilket gör att de kan öppnas platt för enkel användning. Dessutom har varje bok en ryggficka för lösa papper och anteckningar, vilket är en signaturfunktion för Moleskine. På baksidan av varje bok finns även en utrymme där man kan skriva in personlig information eller innehållsförteckning för att enkelt organisera och identifiera varje bok.

Moleskine Cahier Large Kraft Ruled är designade för att vara både funktionella och hållbara, vilket gör dem till ett populärt val för studenter, författare och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och stil i sina skrivmaterial. De är också lämpliga för olika typer av kreativa projekt, som skissböcker eller dagböcker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Large Kraft Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *