Moleskine Cahier Large Kraft Plain

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Cahier Large Kraft Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett mjukt kraftpappersomslag. Den är perfekt för skisser, anteckningar och frihandsritning.

Artikelnr: 10623501551535075 Kategori:

Moleskine Cahier Large Kraft Plain är en uppsättning av tre anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Dessa böcker har ett stort format med måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Omslaget på dessa Cahier-anteckningsböcker är gjort av ett tungt, flexibelt kartongmaterial med en synlig söm på ryggen som ger en distinkt och rustik känsla. Färgen på omslaget är en naturlig kraftbrun ton, vilket ger en klassisk och tidlös look.

Varje bok innehåller 80 sidor av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och bläck och bidrar till att bevara dina anteckningar över tid. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.

I bakre delen av varje Cahier-anteckningsbok finns en rymlig innerficka för lösa papper eller små dokument. Denna ficka är också tillverkad av kraftpapper och fortsätter den enhetliga designen.

Böckerna är sydda med tråd i ryggen, vilket inte bara bidrar till deras hållbarhet utan också gör att de kan ligga platt när de är öppna, vilket underlättar skrivandet.

Moleskine Cahier Large Kraft Plain är idealiska för konstnärer, författare, studenter och alla som uppskattar enkelheten och funktionaliteten hos en välutformad anteckningsbok. De är också anpassningsbara, vilket gör dem till en utmärkt gåva eller personlig journal.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Large Kraft Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *