Moleskine Cahier Large Brisk Blue Ruled

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Cahier Large Brisk Blue Ruled är en stor anteckningsbok med linjerade sidor och ett mjukt omslag i en klarblå färg. Den är perfekt för dagliga anteckningar och har en sydd rygg som gör att den ligger platt när den är öppen.

Artikelnr: 10623500522244749

Moleskine Cahier Large Brisk Blue Ruled är en sofistikerad och praktisk anteckningsbok som är en del av Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt pappomslag i en iögonfallande klarblå nyans, vilket ger den ett fräscht och modernt utseende. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8,25 tum), vilket gör den tillräckligt rymlig för omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Sidor och Layout:
Inuti hittar användaren 80 linjerade sidor av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och bläck och minskar risken för genomblödning och suddighet. Linjeringen är idealisk för att hålla texten organiserad och lättläst, vilket gör den lämplig för allt från att skriva dagboksinlägg till att föra mötesanteckningar.

Bindning och Omslag:
Cahier Large Brisk Blue Ruled har en synlig trådbunden rygg som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, samt att sidorna kan vikas runt baksidan vilket underlättar skrivandet. Omslaget är flexibelt och robust, vilket ger en balans mellan hållbarhet och komfort.

Extrafunktioner:
I slutet av anteckningsboken finns en rymlig innerficka för lösa papper och anteckningar. Dessutom har varje sida en avrivbar hörna, vilket gör det enkelt att snabbt hitta den senaste oskrivna sidan. Omslagets baksida har även Moleskines klassiska ’In case of loss’ etikett där ägaren kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter för att öka chansen att få tillbaka anteckningsboken om den skulle komma bort.

Användningsområden:
Moleskine Cahier Large Brisk Blue Ruled är en mångsidig anteckningsbok som passar för studenter, yrkesverksamma, författare och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade. Dess eleganta design och funktionella egenskaper gör den till en uppskattad följeslagare för dagligt bruk eller som en del av en större organisatorisk system.

Miljömedvetenhet:
Moleskine är kända för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor, och denna anteckningsbok är inget undantag. Pappret är FSC-certifierat, vilket innebär att det kommer från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt sätt som respekterar miljömässiga, sociala och ekonomiska standarder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Large Brisk Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *