Moleskine Cahier Large Black Ruled

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Cahier Large Black Ruled är en stor anteckningsbok med linjerade sidor och ett svart mjukt omslag. Den är perfekt för dagliga anteckningar och har en klassisk och stilren design.

Artikelnr: 10623500506037753

Moleskine Cahier Large Black Ruled är en sofistikerad och praktisk anteckningsbok som är idealisk för daglig användning, oavsett om det är för personliga anteckningar, arbetsrelaterade uppgifter eller kreativt skrivande. Den här stora versionen har måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för att skriva, rita eller klistra in material.

Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och slitstarkt svart kartongmaterial som ger ett stilrent och professionellt utseende samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Hörnen på omslaget är elegant rundade för att förhindra att de viker sig eller skadas vid daglig användning.

Inuti innehåller Moleskine Cahier 80 sidor av syrafritt papper, vilket garanterar långvarig kvalitet och motståndskraft mot gulning över tid. Sidorna är linjerade, vilket underlättar ordnad och läsbar text. Linjeringen är diskret för att inte störa skrivprocessen men tillräckligt tydlig för att fungera som en guide.

Boken har en sydd bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva och rita över hela sidan utan besvär. Detta är en viktig egenskap för användare som uppskattar komfort och funktionalitet när de arbetar med sina anteckningar.

På baksidan av Moleskine Cahier finns en rymlig innerficka för lösa anteckningar eller små pappersbitar. Detta är en praktisk funktion för att hålla ordning på kvitton, visitkort eller andra små dokument.

Varje Moleskine Cahier Large Black Ruled anteckningsbok kommer också med en historia om Moleskine-märket, samt en sida med Moleskines historia och kvalitetsförsäkring. Dessutom ingår en avtagbar produktinformationsetikett som kan tas bort för en renare estetik.

Sammanfattningsvis är Moleskine Cahier Large Black Ruled en klassisk och funktionell anteckningsbok som kombinerar enkelhet med elegans och är en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier Large Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *