Moleskine Blend Hard Cover Large Purple Dotted

Beställ nu!

kr235.00

Moleskine Blend är en anteckningsbok med hårt omslag i storleken Large och har en lila omslagstextur. Den innehåller prickade sidor som passar för olika antecknings- och ritbehov.

Artikelnr: 10623500047188164 Kategori:

Moleskine Blend Hard Cover Large Purple Dotted är en anteckningsbok som kombinerar klassisk Moleskine-design med en unik textilomslag. Den stora storleken på anteckningsboken, med måtten 13 x 21 cm, ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och planering.

Omslaget är klätt i ett mjukt, lila tyg som ger en distinkt och elegant känsla samtidigt som det är behagligt att hålla i. Färgen på omslaget är djup och rik, vilket ger en lyxig och professionell look. Tyget är vävt på ett sådant sätt att det ger en hållbar och slitstark yta som tål dagligt bruk.

Inuti boken finns prickade sidor, vilket är en mångsidig sida-layout som passar för både skrivande och tecknande. Prickarna är diskret placerade för att ge en guide utan att störa, vilket gör dem idealiska för bullet journaling, matematiska beräkningar eller designskisser.

Anteckningsboken har 240 sidor av syrafritt papper, vilket garanterar att dina anteckningar och teckningar bevaras över tid utan att gulna. Papprets kvalitet är hög, med en vikt på 70 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan.

Moleskine Blend Hard Cover Large Purple Dotted har även klassiska Moleskine-funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används, ett bokmärkesband för att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

Produkten levereras även med Moleskines historia och kvalitetslöfte, vilket gör den till en uppskattad gåva eller ett pålitligt verktyg för professionella, studenter och kreativa själar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Blend Hard Cover Large Purple Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *