Rea!

Moleskine 12M Weekly Planner Vertical Hardcover Large Black

Beställ nu!

kr264.00

Moleskine 12M Weekly Planner Vertical Hardcover Large Black är en stor, svart veckoplanerare med hårt omslag som sträcker sig över 12 månader. Den har en vertikal layout som tillåter detaljerad planering för varje dag i veckan.

Artikelnr: 10623502010962841 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Planner Vertical Hardcover Large Black är en sofistikerad och praktisk veckoplanerare som hjälper dig att organisera ditt liv och dina uppgifter på ett effektivt sätt. Den här planeraren har en hård pärm klädd i svart Moleskine-klassiskt material som ger en professionell och elegant look samt skyddar sidorna inuti.

Planeraren är i storleken Large, vilket innebär att den mäter 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering utan att vara för stor för att bära med sig. Den vertikala layouten innebär att varje veckovis uppslag är indelat i dagar som sträcker sig över två sidor, med varje dag presenterad vertikalt. Detta ger en tydlig översikt över veckans aktiviteter och möjliggör detaljerad planering för varje dag.

Planeraren täcker 12 månader, med en vecka per uppslag. Den innehåller användbara funktioner som internationella helgdagar, en årsöversikt, månadsöversikter före varje månad och extra sidor för anteckningar och to-do-listor. Dessutom finns det en expanderbar innerficka för lösa papper och biljetter, en bokmärkesrem för att snabbt hitta rätt vecka samt en elastisk stängningsrem som håller planeraren stängd och skyddad när den inte används.

Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och ger en högkvalitativ skrivupplevelse. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och skuggning från skrivmaterial. Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna planerare är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en strukturerad och stilfull planering av sina dagar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Planner Vertical Hardcover Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *